Floormasters Home levert visgraat vloeren in laminaat, PVC en parket. In onze showroom zijn de visgraat vloeren van Hollandsche vloeren, Amtico, Moduleo en Vivafloors te zien. We informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Visgraat vloeren van Vivafloors

Vivafloors heeft een zestal eiken dessin visgraat vloeren in de collectie. Het plankformaat is 15,24x60,96cm en het betreft een projectkwaliteit met een slijtlaag van 0,55mm. Deze visgraat vloeren kunnen eventueel met band en/of bies geleverd worden. Alle dessins zijn in onze showroom te zien.

Visgraat vloeren van Moduleo

Moduleo heeft in de Parqueterie collectie en in de Moods collectie een grote verzameling visgraat planken. Of u u nu een kleine, smalle, lange of brede visgraat plank zoekt, Moduleo heeft het allemaal. 

Binnen de Parqueterie collectie kunt u kiezen uit een plank van 52,26x13,06cm (short plank) of een plank van 26,13x6,53cm (small plank). U heeft dan de keuze uit 11 dessins.

Binnen de Moods collectie kunt u naast de short en small plank ook kiezen voor een slim (52,27x6,53cm) of medium (78,4x19,6cm) formaat. Alle dessins binnen de Parqueterie en Moods collectie zijn in onze showroom te zien. Ze kunnen desgewenst met band en/of bies worden afgewerkt.

Visgraat vloeren van Amtico

Amtico heeft in de Spacia, Form en Signature collectie ruime mogelijkheden om tot prachtige visgraat vloer te komen. In de roomdesigner van Amtico laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien.